BOOK NOW

Ferranesi Huis - Ferranesi

Over het huis

FERRANESI HUIS

In het hartje van Toscane, op 30 km ten zuidoosten van Siena nabij Asciano, ligt “Podere Ferranesi”, een oude herenboerderij uit de 19e eeuw. Na een halve eeuw van verval werd de hoeve in 2002-2003 door Conix Architects heropgebouwd als moderne vakantiewoning, met groot respect voor de originele Toscaanse stijl. Het luxueuze, moderne interieur en de minimalistische architectuur sluiten perfect aan bij de eenvoud van de Toscaanse landhuizen van weleer.

Podere Ferranesi is gelegen in de “Crete Senesi”, een prachtig kleiheuvellandschap waar je het hele jaar door een droomvakantie kan doorbrengen. In de onmiddellijke omgeving zijn heel wat historische steden en culturele bezienswaardigheden.

Podere Ferranesi bestaat uit vijf aan elkaar grenzende, onafhankelijke woningen die apart verhuurd worden. Voor groepen is het huren van de volledige hoeve eveneens mogelijk. In de prachtig begroeide tuin en bij het zwembad vindt u overal verborgen plekjes, waar u in privacy kan genieten van de deugddoende rust en het adembenemend uitzicht.

Ferranesi is niet alleen een schitterende locatie voor een vakantie met familie of vrienden. De woning is ook volledig voorzien voor de organisatie van familiefeesten, huwelijksfeesten en allerlei bedrijfsactiviteiten (incentives, seminaries, team buildings).

Onder de noemer Ferranesi bieden we onze gasten méér dan een doorsnee vakantiewoning. Rita en Johny zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf kan genieten van een volledige hotelservice. Daarnaast organiseren zij ook allerlei activiteiten, zowel op het domein van Ferranesi zelf als in de nabije omgeving.

Een verblijf in Ferranesi staat synoniem voor comfort, luxe en services op maat. We hopen u spoedig als gasten te mogen ontvangen en u te laten delen in de geheimen van de streek: uw ‘toscane ervaring’ wacht op u.

image